Τελευταία Νέα:

Πολυξένη Νάνου:Στόχος; Η βελτίωση της καθημερινότητας. 


Στόχος; Η βελτίωση της καθημερινότητας. 

Σκοπός; Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να το πετύχουμε μαζί. 
Η καθαριότητα για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Σε αυτό όμως θέλουμε συμμάχους και τους πολίτες του Δήμου μας, γιατί η καθαριότητα είναι υποχρέωση όλων μας. 
Εμείς από την μεριά μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη της Αριδαίας και τα χωριά μας να έχουν την εικόνα που τους αξίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, όμως έχουμε πείσμα, θέληση, στόχους και όρεξη για δουλειά και είμαστε βέβαιοι πως και με την δική σας συμβολή θα το πετύχουμε. Κόντρα λοιπόν στον αρνητισμό και στην κακεντρέχεια. Κόντρα στον κίτρινο τύπο και σε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες από αρχείο. Κόντρα σε δηλώσεις που στόχο έχουν να προκαλέσουν. 
 Εμείς απαντάμε με πράξεις και δουλειά. Αλλάζουμε την εικόνα του τόπου μας. Με χώρους καθαρούς και νοικοκυρεμένους. #συνεχίζουμε #αλμωπία
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφου.