Τελευταία Νέα:

Σοβαρές καταγγελίες από τον κ. Μπίνο: "Πήρατε το σήμα με δύο υπεύθυνες δηλώσεις μόνο"


Μιλώντας ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης και πρόεδρος των Λουτρών στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης αναφέρθηκε εκτενώς στο τι παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Μπίνου και τι κατάφερε στο διάστημα που είναι ο ίδιος στην προεδρεία της επιχείρησης.
Επικεντρώθηκε σε 3 κυρίως ζητήματα που θεώρησε ότι είναι και τα ποιο σημαντικά.

Το 1ο ήταν η έκδοση σήματος στα Λουτρά όπου ανέφερε αναλυτικά τις ενέργειες που γίνανε από την δική του διοίκηση όπου κατέληξαν στην έκδοση σήματος προχωρώντας μάλιστα σε αναφορές το τι ΔΕΝ έκανε η διοίκηση του του κ. Μπίνου και φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει εντολή σφράγισης των Λουτρών.

Το 2ο θέμα ήταν η λειτουργία του υδροηλεκτρικού όπου προχώρησε σε αναφορές από το ξεκίνημα της ιδέας μέχρι την λειτουργία του κατηγορώντας τον κ. Μπίνο ότι έκανε φιέστες αλλά το υδροηλεκτρικό δεν λειτουργούσε ποτέ, όταν παρέλαβαν την διοίκηση. 
Στην πορεία της συζήτησης ευχαρίστησε την κ. Χισκάκη για την συμβολή της στο έργο , μια ευχαριστία που έμελλε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου όταν στο βήμα ανέβηκε ο κ. Μπίνος που ούτε λίγο ούτε πολύ "μάλωνε" τον μαθητή κ. Μπάτση επειδή δεν ευχαρίστησε όλους τους προηγούμενους που διατέλεσαν πρόεδροι ή σύμβουλοι στην επιχείρηση των λουτρών. 
Το ποιο σημαντικό όμως από τον κ. Μπίνο ήταν ότι Προχώρησε σε μια σοβαρότατη καταγγελία προς τον κ. Μπάτση σε σχέση με την έκδοση του σήματος των Λουτρών. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το σήμα των Λουτρών το πήρε χωρίς ουσιαστικά να κάνει καμία παρέμβαση στην επιχείρηση κάνοντας ουσιαστικά μόνο δυο υπεύθυνες δηλώσεις, των οποίων το περιεχόμενο δεν είναι αληθές.
Δηλαδή, υπέγραψε για πληρότητα εγκαταστάσεων ότι θα πραγματοποιηθούν ενώ υπάρχει δυσκολία σε αυτό και δεν ισχύει
και αν γίνει κάποια καταγγελία και έρθει έλεγχος τότε ουσιαστικά το σήμα θα χαθεί.


Στο 3ο θέμα που αναφέρθηκε ο κ. Μπάτσης ήταν για χρέη που υπάρχουν από επαγγελματίες που νοίκιαζαν χώρο στην περιοχή των Λουτρών και δεν αποδίδονταν στην επιχείρηση αυτά που οφείλονταν και αν και καλέστηκαν αρκετές φορές δεν παρουσιάστηκαν ώστε να γίνει διευθέτηση , οπότε όλα έχουν πάρει τον δρόμο που πρέπει ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όλα αυτά που ακούστηκαν στην Γενική Συνέλευση πρέπει βέβαια και να αποδειχθούν για να έχουν αξία.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.