Τελευταία Νέα:

Να γιατί πρέπει να έχετε πάντα μια κιμωλία στο σπίτιΌταν ακούτε κιμωλία στο μυαλό – και λογικό – σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο και ο παλιός ο κλασικός ο μαυροπίνακας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η κιμωλία έχει διάφορες απίθανες χρήσεις στην καθημερινότητά σας και θα σας λύσει τα χέρια σε διάφορα ζητήματα.

Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές και γιατί πρέπει να έχετε πάντα μία κιμωλία στο σπίτι.

Καλύπτει τρύπες και σημάδια στους τοίχουςΗ κιμωλία μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε μερικές τρύπες και μικρογρατζουνιές στους τοίχους σας. Τρίψτε το σημείο με λίγη κιμωλία και θα δείτε τη διαφορά.

Μειώνει την υγρασία στις ντουλάπες με τα ρούχαΤο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε 1-2 κιμωλίες μέσα σε ένα τούλι και δέστε το τούλι με λίγο σχοινί. Κρεμάστε τις κιμωλίες κάπου μέσα στην ντουλάπα σας και δείτε την υγρασία σταδιακά να εξαφανίζεται.

Προστατεύει τα εργαλεία σαςΔοκιμάστε να βάλετε λίγη κιμωλία μέσα στην εργαλειοθήκη σας και θα δείτε ότι έτσι δε θα σκουριάζουν εύκολα τα εργαλεία. Η κιμωλία λειτουργεί πάντα ως απορροφητικό της υγρασίας και γι’ αυτό είναι καλό να τη χρησιμοποιείτε σε οτιδήποτε μεταλλικό έχετε μέσα στο σπίτι σας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.