Τελευταία Νέα:

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ… στη Μόρια


Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο από τη Μυτιλήνη, που τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη, έχει προχωρήσει στη ζωή της και πλέον, φορώντας την αστυνομική στολή, φυλάει τα σύνορα της χώρας.

Οι εφιαλτικές εικόνες με τη μαύρη κουκούλα και τις χειροπέδες έχουν σβηστεί οριστικά από την μνήμης της.

Πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε εν ώρα καθήκοντος κοντά στο κατεστραμμένο ΚΥΤ της Μόριας να εποπτεύει μια από τις περιοχές που έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα οι μετανάστες.

Από τη φυλακή του Χονγκ Κονγκ στη φύλαξη της Μόριας

Μάιος 2020. Μετά από 16 μήνες στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, η δικαστική περιπέτεια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου λήγει με την ομόφωνη αθώωσή της.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, οι πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ήταν γεμάτες χαμόγελα και συγκίνηση.

Η ενασχόληση της 22χρονης κοπέλας με τη φύλαξη των συνόρων, ειδικότητα που υπάγεται στην ελληνική αστυνομία, δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού και ο πατέρας είναι και ο ίδιος αστυνομικός στη Μυτιλήνη.

Με μοριοδότηση εντοπιότητας και πληρώντας τα κριτήρια της προκήρυξης, κατάφερε να περάσει ως πέμπτη επιλαχούσα στην επετηρίδα των επιτυχόντων της ΕΛ.ΑΣ και εν τέλει να είναι ανάμεσα στους 523 συνοριοφύλακες στα νησιά.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.