Τελευταία Νέα:

Ενωμένοι για την Αλμωπία: Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ Αριδαίας


Για άλλη μια φορά επιχειρείτε συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Αλμωπίας και υποβάθμιση του Δήμου μας.

Ως κυρίαρχη Παράταξη του Δήμου Αλμωπίας, εκφράζουμε την αντίθεσή μας, στις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης για περιορισμό των αρμοδιοτήτων του Α ΕΦΚΑ μισθωτών Ν Πέλλας(τεως ΙΚΑ Αριδαιας) και απαιτούμε ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών της Αλμωπιας.

Συγκεκριμένα την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΕΦΚΑ Αριδαίας και την απόδοση νέων αρμοδιοτήτων τέως ΟΓΑ. Επιπλέον καλούμε τη Δημοτική Αρχή να στηρίξει την προσπάθεια του νέου εγχειρήματος ουσιαστικά με το να αναλάβει την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του υποκαταστήματος ώστε να μη χάσουμε άλλη μια δημόσια υπηρεσία από την Αλμωπία.

Στο νέο σκηνικό που διαγράφεται στην κοινωνική ασφάλιση και στην αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, με την αύξηση των αρμοδιοτήτων του, κυρίαρχο στοιχείο στις προκλήσεις της νέας εποχής, είναι η ουσιαστική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο Συνδυασμός μας, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ Αριδαίας, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των πολιτών.

Απαιτούμε την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου,χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην έδρα του Νομού για να λύσουν προβλήματα που τους απασχολούν.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.