Τελευταία Νέα:

Συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας, κ. Μπάτση Χρήστου, με τον Πρόεδρο κ. Παπαβεντση Ανδρέα, την Αντιπρόεδρο κα Μαντουδη Βασιλική, την Γενική Γραμματέα κα Ζουρκα Ευσταθία και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Λιουγκα Γεώργιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας, "Μέγας Αλέξανδρος", τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιαντση Δημήτριο και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης πρασίνου κα Νάνου Πολυξένη.

 Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το άνοιγμα των σχολικών μονάδων και την ετοιμότητα του Δήμου για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία τους. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, ενημέρωσαν σχετικά για τις ενέργειες των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.