Τελευταία Νέα:

Τι αναφέρει για την φωτιά στο δημοτικό σχολείο των Προμάχων ο Δήμαρχος ΑλμωπίαςΩς γονιός, ως προμαχιωτης, ως Δήμαρχος Αλμωπίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μεταφορών κ Υποδομών κ Κώστα Καραμανλή για το άμεσο ενδιαφέρον του σχετικά με την σημερινή ζημιά που υπέστη το δημοτικό σχολείο προμαχων.
Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από τους βουλευτές του Ν Πέλλας Γεώργιος Καρασμανης, Διονύσης Σταμενίτης Βασιλειάδης Λάκης τους οποίους και ευχαριστώ , έδωσε εντολή και επικοινώνησε μαζί μου κατόπιν εντολής του Διευθύνων σύμβουλου της Κτυπ κ Γιανναρη, ο κύριος Θόδωρος κυριαζοπουλος Γενικός διευθυντής έργων.

Ήδη την Πέμπτη θα έρθει κλιμάκιο μηχανικών έτσι ώστε να δουν τον χώρο, καθώς επίσης να εκτιμήσουν το κόστος. 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Κτυπ κ Τιμο Κατσιπο για το ενδιαφέρον του. Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τον Υπουργό είναι συγκεκριμένο, για να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν συντομότερο η ζημία στο κτίριο του δημοτικού σχολείου Προμαχων.
 Σας ευχαριστώ


Από ανάρτηση στο facebook
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.