Τελευταία Νέα:

Πέντε καθηγητές αρνούνται να διδάξουν -Ετοιμάζουν καταλήψεις στον Βόλο για τις μάσκες


Εκρηκτικό είναι το κλίμα στην Εκπαίδευση, μετά το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Δευτέρα. Τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς με πεδίο αντιπαράθεσης την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Σε Πάτρα, Ηράκλεια, Χανιά και Αγρίνιο οι μαθητές αρκετών σχολείων έχουν βάλει ήδη λουκέτο με βασικό επιχείρημα ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr σε Λύκειο του Βόλου σήμερα το πρωί ελήφθη η απόφαση να προβούν οι μαθητές σε κατάληψη με αίτημα την απόσυρση του μέτρου της υποχρεωτικής εφαρμογής της μάσκας.

Όμως, η συζήτηση που ακολούθησε με τον διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος εξομάλυναν την κατάσταση και η κατάληψη… αναβλήθηκε!


Την ίδια ώρα πέντε καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μαγνησία αρνούνται να διδάξουν, καταθέτοντας σχετική αίτηση στην αρμόδια Διεύθυνση διότι, όπως ισχυρίζονται, δε μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους με τη χρήση της μάσκας.

Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι πυκνές στο μέτωπο της Εκπαίδευσης και στη Μαγνησία.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.