Τελευταία Νέα:

Το Διαγνωστικό κέντρο Έδεσσας: επέλεγε την CRYSTAL CLEAR για την προστασία απέναντι στους κινδύνους μετάδοσης του κωρονοϊού


Ένα αποτελεσματικό μέτρο προστασίας σε κλειστούς χώρους, απέναντι στους κινδύνους μετάδοσης του κωρονοϊού, είναι οι τεχνολογίες που αξιοποιούν κατάλληλα την μικροβιοκτόνο UVC και την φωτοκαταλυτική οξείδωση ή ακόμη και την ελεγχόμενη παραγωγή όζοντος.  
Οι επίσημοι φορείς αντιμετώπισης του covid-19 παγκοσμίως, συστήνουν την χρήση αυτών των τεχνολογιών.
Είτε με τοποθέτηση των κατάλληλων ασφαλών συσκευών που αποστειρώνουν τον αέρα σε κλειστούς χώρους, είτε με εφαρμογές από εξειδικευμένα συνεργεία που έχουν τον ανάλογο ικανό εξοπλισμό. Απευθυνθήκαμε στον μηχανολόγο μηχανικό κ. Αθανασούδη Νικόλαο, ο οποίος εδώ και καιρό είναι αντιπρόσωπος στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας, της παλαιότερης και πιο εξειδικευμένης εταιρείας στον Ελλαδικό χώρο, της MEDICAL MATE/CRYSTAL CLEAR.
 
Ο κ. Αθανασούδης δήλωσε ότι, ήδη νοσοκομεία όπως το Αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο, όπως και δεκάδες ιατρεία, εκπαιδευτήρια εγκαθιστούν συσκευές υψηλής αξιοπιστίας σε αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, αλλά και συνεργεία του υλοποιούν καθημερινά εφαρμογές αποστείρωσης σε χώρους ιατρείων, γραφείων επιχειρήσεων, φροντιστηρίων κλπ.
Τα πλεονεκτήματα των συσκευών και μεθόδων αυτών, είναι η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και φυσικά η ανταγωνιστική οικονομία τους σε σχέση με άλλες μεθόδους.
 
Ζητείστε πληροφορίες και προσφρορά:
 


Εικόνες από το Διαγνωστικό κέντρο Έδεσσας

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.