Τελευταία Νέα:

Χ. Μπάτσης VS Δ. Μπίνος : Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια


Αντιπαράθεση που μόνο καλό δεν κάνει στον Δήμο Αλμωπίας. Δύο άτομα που κάποτε πορεύτηκαν μαζί και σήμερα βρίσκονται ακριβώς σε αντίθετους ρόλους από ότι πριν από μερικά χρόνια..

Οι εναλλαγές εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων και απαντήσεων μέσω facebook , χωρίς καμία λογική ξεχνώντας και οι δύο την θέση στην οποία οι πολίτες τους επέλεξαν να βρίσκονται...
O χρόνος περνάει και σε λίγο καιρό θα πρέπει και οι δύο να απολογηθούν και να παρουσιάσουν επιχειρήματα για τα προηγούμενα χρόνια των θέσεων που κατείχαν..
Ελπίζουμε ως πολίτες του Δήμου Αλμωπίας μέσα από την αντιπαράθεση αυτή να μην βγει χαμένος ο Δήμος και οι πολίτες του...

Σας παραθέτουμε τον "διάλογο" μέσω facebook του Δ. Μπίνο και του Δημάρχου κ. Μπάτση

Ο χρήστης 
Δημήτρης Μπίνος
 είναι με το χρήστη 
Δημήτρης Μπίνος
.

4 ώρ. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, παπούτσια, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Δ. ΜΠΙΝΟΣ: "ΤΣΙΓΑΡΟ, ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΥΡΤΕΙΑ"
Αποχώρησε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος από τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, διαμαρτυρόμενος για την σκανδαλώδη επιμονή της Δημοτικής Αρχής να μην επιτρέπει την παρουσία των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.
Αναφερόμενος στη γενική φιλοσοφία του κ. Μπάτση και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Μπίνος χρησιμοποίησε για να την περιγράψει τρεις λέξεις: "Τσιγάρο, Μερσεντές και πολιτική αγυρτεία". Αναφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στην επιμονή του κ. Μπάτση να οικειοποιείται έργα για τα οποία δεν εργάστηκε στο ελάχιστο αλλά τα βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως είναι η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στους Σαρακηνούς όπου πήγε και φωτογραφήθηκε με το τσιγάρο στο χέρι, οδηγώντας την πολυτελή Μερσεντές του Δήμου.
Όπως είπε, αυτό είναι το νέο ήθος που θέλει να επιβάλει ο κ. Μπάτσης, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση στο Δήμο.


Όλα είναι δρόμος λοιπόν και ο καθένας επιλέγει τον δικό του. Δεν μπορεί όμως να έχεις ψήφιση ισολογισμού χρήσης 2017, να φεύγεις και να μην το ψηφίζεις. Δεν γίνεται να έχεις για ψήφιση, το ποσό των 2000 euro που θα πάρει ο κάθε πρόεδρος έτσι ώστε να καλύπτει μικρές καθημερινές ανάγκες και να φεύγεις. Δεν γίνεται να έχεις θέμα την κατασκευή της στέγης του δημοτικού σχολείου Ορμας, την κατασκευή του δημοτικού σχολείου Αρχαγγελου, την κατασκευή του δημοτικού σχολείου Πολυκαρπης και να φεύγεις. Δεν γίνεται να έχεις τόσα σοβαρά θέματα στην οικονομική επιτροπή όπως ασφαλτοστρωσεις στο χωριό σου και να φεύγεις. Δεν γίνεται να σε απασχολεί μόνο το Facebook και η φωτογραφία ακόμη. Δεν γίνεται τίποτα ισοπεδωνοντας τα πάντα. Δεν γίνεται να θέλεις να σε ευχαριστούν πάντα. Δεν γίνεται λοιπόν να πιστέψω ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία στα πλαίσια του Κλεισθενη και όλα αυτά τα ωραία που λέτε για το κοινό καλό του τόπου το οποίο κληθήκαμε να υπηρετησουμε. Έτσι λοιπόν, επειδή είμαστε άνθρωποι που μας ενδιαφέρει το τι γίνετε και τι μπορεί να προχωρήσει στον τόπο μας, έχουμε πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο, για τον οποίο και κριθηκαμε το 2014 μαζί τότε στις εκλογές και το 2019 αντίπαλοι. Για να χαρακτηρισεις κάποιον καλό είναι πρώτα να κάνεις αυτοκριτική. Έτσι λοιπόν για την ιστορία, πολιτική προσβολή εσύ, πολιτική συμβουλή εγώ
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Σαββας Ματζηριδης Ρίτα Θυσιάδου, Στεφανος Μιντζας και 141 ακόμη
6 κοινοποιήσεις


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.