Τελευταία Νέα:

1o EΠΑΛ Αριδαίας: Απολογισμό δράσεων (Φώτο)


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, το σχολείο μας υλοποίησε, για ακόμα μια χρονιά, το σχέδιο δράσης με τίτλο <<ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ>>, στα πλαίσια της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης» του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ». Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η θεματολογία του σχεδίου δράσης μας κινήθηκε στη θεματική περιοχή <<Εθελοντισμός, Τέχνες και Πολιτισμός.>>
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αυτού, που ξεκίνησε το Φεβρουάριο και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο 2020, η ομάδα μας πραγματοποίησε τις ακόλουθες δράσεις
⦁ Συνέστησε μια εθελοντική ομάδα η οποία:
⦁ ενημερώθηκε σε βασικές πρώτες βοήθειες από το ΚΥ Αριδαίας
⦁ επιμορφώθηκε από το KIDS SAVE LIVES σε βασικές πρώτες βοήθειες και στη χρήση εξωτερικού απινιδωτή. Με χρηματοδότηση του προγράμματος το σχολείο προέβει στην αγορά ενός εξωτερικού απινιδωτή.
⦁ ενημέρωσε τους μαθητές και την τοπική κοινωνία για την εποχική γρίπη και τις συγγενείς καρδιοπάθειες στα πλαίσια της ευαισθητοποίησής τους.
⦁ Συνέστησε μουσικό σχήμα στο σχολείο μας που συμμετείχε με επιτυχία στους αγώνες τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.
⦁ Τέλος, στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς υλοποίησε διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας, σκίτσου και ζωγραφικής μαθητών του σχολείου μας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας που συμμετείχαν και στήριξαν τις δράσεις μας και ιδιαίτερα στο διευθυντή κο Αστρανίδη Γιώργο για την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλες τις δράσεις της ομάδας μας.
       
        



 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.