Τελευταία Νέα:

Φώτο: Λαθρο - Μετανάστης στην Περίκλεια Αλμωπίας;


Αναγνώστης του Almopia24.gr μας έστειλε φωτογραφίες από Σύριο; μετανάστη στην Περίκλεια Αλμωπίας, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.
Το ερώτημα είναι πως ο κύριος που βλέπετε στις φωτογραφίες (και δεν δείχνει σύμφωνα με το ντύσιμο του και το κινητό του ότι είναι πρόσφυγας ταλαιπωρημένος από πόλεμο !!) έφτασε μέχρι την Περίκλεια και σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με άτομα για να τον μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον αναγνώστη μας όταν τον ρώτησαν κάτοικοι στην καφετέρια όπου είχε μπει, πως έφτασε στο χωριό απάντησε από Μακεδονία (Σκόπια) και όχι από τα σύνορα και μάλιστα δεν είχε νόμιμα χαρτιά.
Πως λοιπόν πέρασε από την γειτονική χώρα χωρίς να περάσει από τα σύνορα ; Ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν ανακαλύψει κάποιο πέρασμα και αρχίσουν να έρχονται μαζικά λαθρομετανάστες από την δική μας περιοχή.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.