Τελευταία Νέα:

Δείτε τη νέα σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη (Φώτο)


Hταν λίγο μετά την καραντίνα όταν καταλάβαμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.
Ο τραγουδοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Τζίνας Βαρελά και μας την έχει ήδη “συστήσει” μέσα από τα social media του, κάνοντας εξαίρεση στον άγραφο κανόνα που είχε να μην κοινοποιεί τις σχέσεις του σε αυτά. Λίγες μέρες νωρίτερα το ζευγάρι έκανε και μια επίσημη εμφάνιση αφού συνόδευσε τον αγαπημένο της στον γάμο της καλής του φίλης, Ελεωνόρας Ζουγανέλη που έγινε στις Σπέτσες.

Η Τζίνα Βαρελά επέλεξε να φορέσει σε αυτή τη σημαντική μέρα ένα λαμπερό μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με κίτρινες γόβες. Η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη ήταν συνεχώς στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της τελετής.


Ο Πάνος Μουζουράκης με την ευτυχισμένη νύφη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.Ποζάροντας με τον γαμπρό, Σπύρο Δημητρίου.





Ποια είναι η Τζίνα Βαρελά

Γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Η οικογένειά της είχε εταιρεία παραγωγής και ασχολήθηκε κι εκείνη στην εφηβεία της. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός ενώ έχει υπογράψει ως σκηνογράφος το τελευταίο video clip του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο “Bollywood”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική όπου μετακόμισε ο τραγουδοποιός τα τελευταία χρόνια για να κυνηγήσει το όνειρό του και έκαναν αρκετή παρέα πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.