Τελευταία Νέα:

Τραγωδία στη Σάμο! Νεκροί δυο μαθητές – Καταπλακώθηκαν από τοιχίο


Σωστικά συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα απεγκλωβίσουν ζωντανά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια.
Τραγικές είναι οι εξελίξεις μετά τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ που έγινε στην Σάμο. Δυο μαθητές καταπλακώθηκαν από τοιχίο που κατέρρευσε στο κέντρο του νησιού στο Βαθύ.

Τα δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών είχαν τελειώσει από το σχολείο τους και περπατούσαν στον δρόμο την ώρα του σεισμού και έπεσε ο τοίχος και τα καταπλάκωσε.

Παρά τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν ζωντανά από τους διασώστες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το σημείο που έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.