Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού


Σύμφωνα με την με αριθμ. πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129 /18771/13-10-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ με θέμα : Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η Π.Ε.Πέλλας βρίσκεται σε ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και οπότε η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.
Τα μέτρα που προβλέπονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, στο συγκεκριμένο επίπεδο, προβλέπουν (μεταξύ άλλων):

· Υποχρεωτική χρήση μάσκας από υπαλλήλους και κοινό

· Εξυπηρέτηση κοινού με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού

Επομένως, οι πολίτες που έχουν επείγουσες ανάγκες για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας , για το χρονικό διάστημα από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου 2020, παρακαλούνται, πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες υποδοχής, να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, με τα αντίστοιχα τμήματα. Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.dimosalmopias.gov.gr

Η συμμετοχή των πολιτών στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοïού αποτελεί μονόδρομο ώστε να παραμείνουμε υγιείς.

Καλούμε τους εξυπηρετούμενους πολίτες να συνεργαστούν για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων από την κείμενη νομοθεσία.


Η Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών
Μπεγλοπούλου Όλγα
                                                  
------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.