Τελευταία Νέα:

Η νέα ρύθμιση του Viber που θα σε βοηθήσει αν ξεχνάς

Οι δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας και τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Viber και το Whatsapp κάνουν συνεχώς προσπάθειες για να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους και να παρέχουν περισσότερα στους χρήστες τους. Με βάση αυτό, λοιπόν, το Viber προχωρά σε μια νέα ρύθμιση - παροχή για τους χρήστες της και κυρίως για όσους ξεχνούν.
Πρόκειται για τη νέα λειτουργία ειδοποιήσεων στις σημειώσεις που κάνει κάποιος στο Viber. Πριν λίγο καιρό προστέθηκε η δυνατότητα των χρηστών να προσθέτουν σημειώσεις στο προφίλ τους.

 Πλέον μπορούν να προσθέτουν και υπενθυμίσεις σε αυτές τις σημειώσεις ώστε να μην ξεχνούν καμιά τους υποχρέωση. Η κίνηση που πρέπει να κάνουν είναι απλή καθώς μπορούν απλά να κρατούν παρατεταμένο οποιδήποτε μήνυμα στις σημειώσεις για να ορίσουν την υπενθύμιση που θέλουν.

Με αυτό τον τρόπο εμφανίζεται ένα μενού για την ημέρα και την ώρα της υπενθύμισης που θέλουν. Απλό και γρήγορο για όσους ξεχνούν συχνά.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.