Τελευταία Νέα:

Κορονοϊός: Συνεχίζουν τα υψηλά νούμερα στην Πέλλα με 122 νέα κρούσματα


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, πάντως, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν παρίσταται στην σημερινή ενημέρωση λόγω ανωτέρας βίας και για τα δεδομένα γύρω από τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός ενημερώνουν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.
Τον λόγο πήρε αρχικά η Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία αναφέρθηκε στα επιδημιολογικά δεδομένα για την Ελλάδα και τονίζοντας πως από τα 2.198 νέα κρούσματα, τα 492 είναι στην Αττική και τα 491 στην Θεσσαλονίκη.

Τριψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Δράμα με 147 και στην Πέλλα με 122.
Μάσκα για πολλούς μήνες”

Η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας τόνισε επίσης πως ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (σ.σ. και σήμερα είναι 400) είναι τα 64 έτη, ενώ επεσήμανε για ακόμα μια φορά το πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε τα μέτρα για να ανακοπεί η πορεία του ιού.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.