Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: Ο λόγος που δεν έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο για 2η φορά


Δεν έγινε ούτε και σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο στον δήμο Αλμωπίας λόγω μη απαρτίας. 
Το Δημοτικό συμβούλιο αυτό είναι επανάληψη του προηγούμενου με 23 θέματα ,όπου και εκεί δεν υπήρχε απαρτία και ξανά ορίστηκε για σήμερα 06/11/2020.
Στο σημερινό συμβούλιο πέρα από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του Δημάρχου κ. Μπάτση δεν συνδέθηκε κανένας άλλος σύμβουλος από την αντιπολίτευση , εκτός από την κ. Αμπάρη που συνδέθηκε μόνο στο θέμα της ειδικής συνεδρίασης για τον ισολογισμό του 2017.

Η έκπληξη ήρθε πάλι από τον κ. Μπίνο ,όπου αυτός και η παράταξή του δεν συμμετείχαν ούτε στο θέμα του ισολογισμού που αφορούσε την δική του θητεία.

Νομίζουμε ότι ένα δελτίο τύπου από όλη την αντιπολίτευση θεωρείτε επιτακτικό τις επόμενες ημέρες όπου θα εξηγούν τους λόγους που απέχουν από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια , έτσι ώστε ο κόσμος και οι πολίτες του δήμου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.