Τελευταία Νέα:

Νίκος Παρούτογλου: Κ. Δήμαρχε δεν υπήρξα ποτέ υποκριτής και αυτό σας το έχω δείξει




Ο Νίκος παρούτογλου ξεκίνησε τον λόγο του στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας δίνοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συγχωριανού του και πρόεδρο της Θηριόπετρας κ. Ουργαντζόγλου τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση είναι πιο φτωχή και ότι τα συλλυπητήρια για ανθρώπους τις αυτοδιοίκησης δίνονται στο δημοτικό συμβούλιο και όχι στα social media.
Απευθυνόμενος στον δήμαρχο κ. Μπάτση ανέφερε: Δεν υπήρξα ποτέ υποκριτής σύμφωνα με την ανακοίνωσή σας στην προηγούμενη αναβολή του Δ.Σ και νομίζω σας το έδειξα και στην συνεργασία μας και μετά την συνεργασία μας , δείξατε ότι δεν θέλατε τους δημοσιογράφους στα δημοτικά συμβούλια και για αυτό συνυπέγραψα την επιστολή που σας έστειλε όλη η αντιπολίτευση και βλέπω ότι κάνατε γρήγορα βήματα και υλοποιήσατε αυτό που σας ζητήθηκε.
Η μη παρουσία των δημοσιογράφων έφερε μεγάλο πρόβλημα στην οικονομική συνεδρίαση όπου είχαμε συνεχώς αποχωρήσεις και έτσι δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά.
Τέλος Χρήστο ξέρουμε ότι η πόρτα του δημάρχου είναι ανοιχτή αλλά για οποιοδήποτε θέμα ο δήμαρχος είναι αυτός που πρέπει να καλέσει τον αρχηγό ή τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το πρόβλημα ή τα προβλήματα που μποροϋν να υπάρξουν και όχι το αντίστροφο.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.