Τελευταία Νέα:

Αμερικανικές εκλογές: Ο Τζο Μπάιντεν άνοιξε τη σελίδα της μετάβασης στην εξουσία


Όλο και πιο σίγουρος εμφανίζεται ο Τζο Μπάιντεν για τη νίκη του στις αμερικανικές εκλογές καθώς λίγη ώρα μετά τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου εμφανίστηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της μετάβασης της ηγεσίας των ΗΠΑ στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.Για την ώρα το μοναδικό κείμενο που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα buildbackbetter.com ξεκινάει ως εξής:

«Οι Αμερικανοί θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται σε όλη την χώρα».

«Η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα είναι σοβαρή - ξεκινά από την πανδημία και φτάνει μέχρι την οικονομική ύφεση, την κλιματική αλλαγή και την φυλετική αδικία - και η ομάδα μετάβασης θα συνεχίζει να προετοιμάζεται με πλήρη ταχύτητα ώστε η διακυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις να ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όποιος κι αν είναι αυτός, θα ορκιστεί και θα αναλάβει καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου 2021.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.