Τελευταία Νέα:

Δείτε την γυναίκα που η υπογραφή της εμποδίζει την μεταβίβαση εξουσίας από τον Τραμπ στον Μπάιντεν


Την λένε Έμιλι Μέρφι και είναι σε μια από τις πιο νευραλγικές θέσεις στις ΗΠΑ από το 2017. Έμπιστη του Ντόναλντ Τραμπ η Διευθύντρια των Γενικών Υπηρεσιών της κυβέρνησης με την στάση της έχει παραλύσει στην κυριολεξία την χώρα αφού συμπεριφέρεται όπως το «αφεντικό» της μετά τις εκλογές. 
Κάνει σαν να μην τις έχασε!

Η Μέρφι η οποία διορίστηκε στην θέση της από τον Ντόναλντ Τραμπ αρνείται εδώ και ημέρες να βάλει την υπογραφή της στο έγγραφο που πιστοποιεί την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο. Και αυτή η υπογραφή είναι πολύ σημαντική καθώς είναι αυτή που στην ουσία επικυρώνει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Χωρίς αυτή την υπογραφή δεν γίνεται η μεταβίβαση της εξουσίας. Δηλαδή, δεν μπορούν να γίνουν 4.000 διορισμοί σε θέσεις κλειδιά στην Υγεία και την Εθνική Ασφάλεια, ενώ ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ενημερωθεί για θέματα Εθνικής Ασφαλείας αλλά και για τον κορονοϊό!

Στην χώρα που θρηνεί πάνω από 250.000 νεκρούς από τον κορονοϊό ένας άνθρωπος, η συγκεκριμένη αξιωματούχος καθυστερεί τα πάντα με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα και ζωές να χάνονται στον βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας.

Για να καταλάβει κανείς τις εξουσίες και την δύναμη που έχει η υπηρεσία της οποία προΐσταται η συγκεκριμένη γυναίκα αρκεί να δει τα εξής:
  • Παρέχει τρόπους μετακίνησης και χώρο γραφείων σε ομοσπονδιακούς υπαλλήλους
  • Χαράσσει πολιτικές και διαχειρίζεται ολόκληρους τομείς τους δημοσίου
  • Η υπηρεσία αυτή έχει 12.000 ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και ο ετήσιος προϋπολογισμός της ο οποίος δεν είναι σταθερός αγγίζει τα 21 δις
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.