Τελευταία Νέα:

Δ. Μπίνος: "Μην δείχνετε φόβο στις προτάσεις της αντιπολίτευσης"


Στην τοποθέτησή του ο Δ. Μπίνος αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της Θηριόπετρας κ. Ουργαντζόγλου , αλλά και για όλα τα θύματα από τον covid 19 ζήτησε να ενημερωθεί τι ενέργειες έχουν γίνει από το Δήμο Αλμωπίας σε επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασίας έτσι ώστε να γίνει ποιο ασφαλής η περιοχή μας και ο δήμος λόγω ότι τα κρούσματα είναι πολλά; 
Τι ενέργειες έχουν γίνει όσον αφορά στις απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και σε κεντρικά σημεία έτσι ώστε να είναι όλοι ασφαλείς;
Ζήτησε να μάθει αν έχει ενημέρωση ο δήμαρχος για ποιους λόγους έχει ξεφύγει η κατάσταση στην περιοχή μας. 

Συμφώνησε ότι θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν αυτονόητη η παρουσία των δημοσιογράφων. Οφείλατε να το είχατε κάνει από την αρχή, χωρίς να χρειαστούν οι παρεμβάσεις τις αντιπολίτευσης. Θα πρέπει όμως να αποκτήσουν πρόσβαση και οι πολίτες.

Συνεχίζοντας ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στον  κ. Χατζηδημητρίου όπου ανέφερε την κοινή δήλωση των τριών συνδυασμών της αντιπολίτευσης, με την οποία ζητούσαν την παρουσία δημοσιογράφων και πολιτών στις Συνεδριάσεις.
 Θα πρέπει να εισαχθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

 Διαρκώς δείχνετε έναν φόβο στις προτάσεις και στις εισηγήσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα περίμενε κανείς να είστε πιο αποφασιστικοί να διοικήσετε, όχι με φοβίες αλλά με συνεργασίες. 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.