Τελευταία Νέα:

Οι επιχειρήσεις με προσφορές στις πολύτεκνες οικογένειες στην Αλμωπία



Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι κάτωθι επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση μας, παρέχουν προς τις πολύτεκνες οικογένειες- μέλη του συλλόγου μας έκπτωση των προϊόντων και των υπηρεσιών. Ειδικότερα:

1. Το φροντιστήριο «Εκπαίδευση με σοφία»,

2. Το φροντιστήριο «ΑΛΦΑ»,

3. Το φροντιστήριο «Γνώση»,

4. Το ανθοπωλείο «Ανθός»,

5. Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ρούχων «Junior»,

6. Το ζαχαροπλαστείο «Ζιλή» στην Αριδαία,

7. Το Καφέ-Ζαχαροπλαστείο-Πιτσαρία «Ζιλή» στο Λουτράκι,

8. Το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «Moschos Men Fashion»,

9. Το κατάστημα υποδημάτων «Tomas Store»,

10. Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «TA PANTAWOMAN»,

11. Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «IZZI»,

12. Το βιβλιοπωλείο «ΣΥΜΒΟΛΗ»,

13. Το κατάστημα εσωρούχων «Lingerie Ioanna- Εσώρουχα Ιωάννα»,

14. Το κομμωτήριο «Κατσώνης Ιωακείμ»,

15. Το τεχνικό γραφείο «Τσελεπής Νικόλαος».

Τα μέλη μας μπορούν να ενημερώνονται στα γραφεία του συλλόγου για τις εκπτώσεις των καταστημάτων. Η έκπτωση θα χορηγείται από τις επιχειρήσεις με την απαραίτητη επίδειξη θεωρημένου πάσο από το σύλλογο μας.

Ο σύλλογος πολυτέκνων ευχαριστεί τους ανωτέρω επιχειρηματίες συμπολίτες μας για την ευγενική τους προσφορά. Και ελπίζουμε η έμπρακτη βοήθεια τους προς τις πολύτεκνες οικογένειες να τύχει μιμητές και από άλλες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να παρέχουν έκπτωση ή άλλου είδους βοήθεια στις πολύτεκνες οικογένειες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου μας στο τηλέφωνο 2384022766.

Ας μη ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι το δημογραφικό. Βοηθώντας τις πολύτεκνες οικογένειες βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι στην επίλυση του.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.