Τελευταία Νέα:

Χ. Μπάτσης: "Προς Ενημέρωση όλων των κατοίκων της Αλμωπίας"



Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημερώνει ο δήμαρχος Αλμωπίας χ. Μπάτσης για όλες τις απολυμανσεις, μυοκτονιες και απεντομωσεις .
Προς ενημέρωση όλων των κατοίκων της Αλμωπίας. Η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων σε απολυμανσεις, μυοκτονιες και απεντομωσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες.
 Επίσης σε 15 σχολικά κτίρια όπου παρουσιαστηκαν κρούσματα COVID-19 έγινε επαναληπτική απολύμανση. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές υπηρεσίες προχωρήσαμε σε τεστ covid σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. 
Επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να επισκεφθούν τα 2κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία ήρθαν 3 φορές στην πόλη της Αριδαίας. 
Παράλληλα, παραχωρήσαμε στο Κέντρο Υγείας κατασκευή Αλουμινίου (σπιτάκι) για την διευκόλυνση των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών. Επίσης έχουμε συνδράμει έτσι ώστε αρκετές Δημόσιες υπηρεσίες να απολυμανθούν. 
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσπαθούμε να προσφέρουμε ασφαλή περιβάλλον εργασίας σε εργαζόμενους τόσο των δομών του Δήμου, όσο και των Δημόσιων υπηρεσιών καθώς τις επισκεπτονται πολίτες. 
Προγραμματιζουμε . Συντονίζουμε. Συνεχίζουμε.



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.