Τελευταία Νέα:

Προσοχή: Να αποφεύγεται η απευθείας ρίψη στάχτης στους κάδους. 


Με αφορμή προηγούμενων περιστατικών, εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κάδους απορριμμάτων, εξαιτίας της ρίψης στάχτης από τις εστίες θέρμανσης, παρακαλούμε, ενόψει της χειμερινής περιόδου, να αποφεύγεται η απευθείας ρίψη στάχτης στους κάδους. Επισημαίνουμε, ότι πρόκειται για μια πράξη που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους στους συνοδούς των απορριμματοφόων, που ενδεχομένως δεν αντιληφθούν έγκαιρα τις εστίες που σιγοκαίνε μέσα στους κάδους και προχωρήσουν στην αποκομιδή. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο κίνδυνος πυρκαγιάς και καταστροφής τόσο των κάδων απορριμμάτων, όσο και του ίδιου του απορριμματοφόρου είναι τεράστιος. 

Εφιστούμε την προσοχή και υποδεικνύουμε σε όλους τους πολίτες να αφήνουν τουλάχιστον μία ημέρα την στάχτη μέχρι να κρυώσει και στη συνέχεια να την απορρίπτουν στους κάδους. Παράλληλα, οι χρήστες θερμαντικών μέσων (π.χ. τζακιών, σομπών κτλ), που παράγουν ως κατάλοιπο στάχτη, μπορούν κάλλιστα να τη χρησιμοποιούν ως λίπασμα στις αυλές ή στους κήπους στα πλαίσια της περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης. 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.