Τελευταία Νέα:

«Στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή εντάσσονται οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες»




Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκρέκα επικοινώνησε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα της ένταξης των αγροτών στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή. 
 Στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξάγεται αναφορικά με το θέμα αυτό, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε να ενημερωθεί αν και κατά πόσο θα ισχύσει μια τέτοιου είδους ρύθμιση και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα μέτρο που θα παρέχει σημαντική οικονομική ανάσα στους παραγωγούς οι οποίοι έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

 Από την πλευρά του ο Υφυπουργός τόνισε, ότι το τελευταίο διάστημα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ενταχθούν και οι αγρότες στο μέτρο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών αυτό γίνεται πράξη. Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα δικαιούχοι θα είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, βάσει μείωσης τζίρου. Στόχος της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την απόφαση της ένταξης στο εν λόγω μέτρο, όπως σημείωσε ο Υφυπουργός κ. Σκρέκας, είναι η έμπρακτη στήριξη των παραγωγών σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης.  



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.