Τελευταία Νέα:

Μικρομεσαίοι έμποροι: Επιστολή στον Πρωθυπουργό -Τι ζητάνε


Με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η ΕΣΕΕ ζητά την επαναλειτουργία των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων, αμέσως μετά τη λήξη του 2ου lockdown στις 30 Νοεμβρίου. Τα μικρά και μεσαία εμπορικά καταστήματα, όπως επανειλημμένως έχει καταγραφεί στις επιδημιολογικές μετρήσεις και έχει αναγνωρίσει η ίδια η κυβέρνηση, δεν αποτελούν πηγές μετάδοσης της πανδημίας. 

 Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας: "Επί μήνες οι μικρομεσαίοι έμποροι αποδεικνύουν ότι η τήρηση των κανόνων προστασίας της δημόσιας υγείας μέσα στα εμπορικά καταστήματα είναι υποδειγματική και αυτό αποτελεί και επίσημη παραδοχή της κυβέρνησης. 

Σήμερα όμως βρίσκεται στην κορύφωσή της και η «μητέρα των μαχών» για την επιβίωση του ελληνικού εμπορίου, από την έκβαση της οποίας θα κριθεί το παρόν και το μέλλον χιλιάδων επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές". . .


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.