Τελευταία Νέα:

ΙΕΚ Αριδαίας: Ανακοίνωση προς όλους τους καταρτιζόμενους που βρίσκονται σε πρακτική άσκηση


Μετά την αναστολή της 6μηνης πρακτικής άσκησης των Ι.Ε.Κ. για την ως άνω περίοδο 8/11/20-30/11/20 παρακαλείστε να έρθετε σε επαφή με τους φορείς-εργοδότες όπου κάνετε πρακτική άσκηση και να τους ενημερώσετε για την αναστολή της.
 Όσον αφορά την υποχρέωση των εργοδοτών σχετικά με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ στο οποίο καταχωρούν τους πρακτικά ασκούμενους, δεν απαιτείται ουδεμία ενέργεια ή αλλαγή, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την πρακτική άσκηση μετά τη λήξη της αναστολής. 
Η μόνη τροποποίηση που θα απαιτηθεί εκ μέρους των φορέων εργοδοτών είναι η ορθή επανάληψή της, με αλλαγή της ημερομηνίας λήξης, λίγο πριν τη λήξη της, σύμφωνα με νέο προγραμματισμό μετά την άρση της αναστολής. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν δήλωση διακοπής πρακτικής άσκησης στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ συνεπάγεται την έναρξη της πρακτικής άσκηση εκ του μηδενός, μετά τη λήξη της αναστολής. Άρα ενημερώνετε τους εργοδότες σας, ότι αναστέλλεται η πρακτική σας άσκηση μέχρι τη λήξη του lock-down, και το μόνο που θα απαιτηθεί από τους λογιστές τους θα είναι η τροποποίηση της ημερομηνίας λήξης της πρακτικής στο Εργάνη, λίγες μέρες πριν την αρχικά υπολογισμένη λήξη της. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι εργοδότες-λογιστές μπορούν να επικοινωνούν στο 23840-28241.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.