Τελευταία Νέα:

Η Κρητικιά νοσηλεύτρια που ήρθε στη Θεσσαλονίκη να “πολεμήσει” τον κορωνοϊό


Η Άρτεμις Νικηφόρου εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείου Ρεθύμνου. Είναι 24 ετών και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό. Η ίδια είναι και «Σαμαρείτισσα» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και φυσικά δεν πληρώνεται γι’ αυτό, η αξία της είναι ανεκτίμητη.


Την περασμένη Παρασκευή, με συναδέλφους της από τον Ερυθρό Σταυρό, βρέθηκε μέσα στις λάσπες στη Χερσόνησο που μαστιζόταν από τις πλημμύρες. Μ’ ένα φτυάρι, καθάριζε σπίτια ηλικιωμένων και ξέθαβε αναμνήσεις μιας ζωής. Θα μπορούσε όπως κάθε κορίτσι της ηλικία της να κάθεται σπίτι της στον καναπέ να σχολιάζει με τον δικό της τρόπο τα γεγονότα ή να βγαίνει στους δρόμους με τους «αρνητές» του Covid-19 και να έρχεται σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς που είναι πολύ της μόδας τώρα, όμως η Άρτεμις δουλεύει δυναμικά κι αθόρυβα για τον συνάνθρωπο. Από επιλογή έγινε εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού και σε πείσμα των καιρών, παραμένει.

Με λόγια ευγνωμοσύνης ο Μανώλης Ραπτάκης, ομαδάρχης του Ε.Σ, γράφει για την Άρτεμις στη σελίδα του στο Fecabook ότι:

«Τιμή μου… Η Άρτεμις είναι ένα νέο κορίτσι, όμορφο, γελαστό, ευγενικό. Και εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών. Την προηγούμενη Παρασκευή είμασταν μαζί στη Χερσόνησο. Σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη σαν νοσηλεύτρια να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του covid-19. Τιμή μου που σε γνωρίζω, που ανήκεις στο τμήμα που τυχαίνει να είμαι πρόεδρος. Δίνεις αξία και νόημα σε αυτή μου την ιδιότητα. Σε ευχαριστώ!!!» καταλήγει ο κ. Ραπτάκης.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.