Τελευταία Νέα:

Όσα μπορείς να κάνεις με το Facebook Messenger και ίσως δεν το ξέρεις


Απλά και ενδιαφέροντα κόλπα...Το Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για συνομιλία και χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους. Εκτός από το να στέλνεις απλώς μηνύματα, σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα αλλά έχει και κάποιες κρυφές... υποεφαρμογές!

Δες μερικές...

Κρυφές συνομιλίες


Κι όμως μπορείς να ξεκινήσεις μια κρυφή συνομιλία την οποία δε θα μπορεί να δει κανείς! Κι αυτό γιατί χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύστημα κρυπτογράφησης σαν του WhatsApp. Μπορείς να το κάνεις μπαίνοντας στη συνομιλία και πατώντας Secret στην πάνω δεξιά γωνία. Έπειτα μπορείς να διαλέξεις με ποιον φίλο θα μιλήσεις.

Το Scribble Chat

Πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο μετατρέπει τα μηνύματά σου σε 3D animations. Στο chat box, θα πατήσεις το + και θα κάνεις αριστερό swipe για να διαλέξεις το ScribbleChat.

Κοινή χρήση της οθόνης

Με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να μοιράζεσαι με τους φίλους σου ή τους συνομιλητές σου την οθόνη σου. Μπορείς να το κάνεις είτε σε απλή είστε σε ομαδική βιντεοκλήση. Μόλις είσαι ενεργός στη βιντεοκλήση απλά πάτησε την επιλογή και οι συνομιλητές σου θα ξεκινήσουν να βλέπουν την οθόνη σου.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.