Τελευταία Νέα:

Χρ. Μπάτσης: "Αλμωπίας το ανάγνωσμα" από την δική του πλευρά - Νέα ανάρτηση στο Facebook




Αλμωπίας το ανάγνωσμα. Είναι λυπηρό, αλλά συμβαίνει και το βλέπουμε.
 Τι βλέπουμε? Βλέπουμε να διεξάγονται δημοτικά συμβούλια, τα οποία θα τα χαρακτήριζα ανούσια, γιατί απλά συμμετέχουμε, 
Γιατί πρέπει να την πούμε στον Δήμαρχο, Γιατί πρέπει να κάνουμε την φιέστα μας την προσωπική, Γιατί δεν δεχόμαστε κάποιοι που Θεωρούμαστε εξέχουσες προσωπικότητες το αποτέλεσμα, γιατί θεωρούμε σαν προσωπικότητες ότι αδικηθήκαμε από τον λαό της Αλμωπίας, γιατί θεωρούμε ότι ο λαός της Αλμωπίας έκανε λάθος που εξέλεξε για δήμαρχο ένα δικό του παιδί, Γιατί θεωρούμε ότι όλα εγώ τα έκανα σωστά, γιατί θεωρούμε ότι ο δήμαρχος δεν το χει, επειδή είναι αγρότης, υλοτόμος αλλά το χω εγώ, που ασκώ άλλο επάγγελμα, ανήκω σε άλλη τάξη ανθρώπων και όλα αυτά τα ξεπερασμένα, την σήμερον ημέραν, αλλά ριζωμένα σαν αρχές στο μυαλό κάποιων. Αυτά βλέπουμε ως τώρα δυστυχώς στο δημοτικά συμβούλια. Αυτά ευτυχώς πλέον θα τα βλέπουν οι πολίτες του δήμου και θα έχουν μία ακόμη πιο καλή, πιο ωραία άποψη για το τι γίνεται σε εκείνη την αίθουσα. Τι μιλάνε, τι συζητάνε, τι αποφασίζουν, τι παράγουν. Τώρα όμως που θα μας βλέπουν διαδικτυακά εύχομαι να παρακολουθεί περισσότερος κόσμος έτσι ώστε να βλέπουν και να κρίνουν συμπεριφορές, απόψεις και προτάσεις. ΤΙ συμβαίνει όμως στην στην πραγματικότητα? Συμβαίνει αυτό ακριβώς που βλέπουμε. 

Ευτυχώς πλέον θα τα βλέπει σύντομα και ο κόσμος για να του φύγει και η απορία των δημοσιευμάτων, των δημοσιευμάτων που μας αρέσει, να μας κριτικάρουν αλλά όχι να μας προσβάλλουν. Επιλογή μας ήταν και είναι να συμμετέχουμε στην πολιτική, στην πολιτική όμως δεν συμμετέχεις ανώνυμα αλλά με Παρουσία. Έτσι λοιπόν θα λυθούν και πολλές απορίες του κόσμου που ακούει η βλέπει η διαβάζει στο διαδίκτυο και θα καταλάβει τι συμβαίνει στο 100%. 

Η αλμωπια είναι μία μικρογραφία ενός κράτους, ότι συμβαίνει κεντρικά συμβαίνει και τοπικά. Έτσι λοιπόν άλλοι σε αγαπάνε άλλοι δεν σε αγαπάνε, άλλοι θα γράφουν γλυκά για σένα, γιατί θέλουν κάτι να πάρουν, σε μορφή δουλειάς πάντα, για να μην παρεξηγηθούμε και άλλοι θα γράψουν σκληρά ή άδικα για να πιάσεις εσύ το υπονοούμενο, ότι σου ασκείται μία μορφή πίεσης και για να πέσει η πίεση, πρέπει πρώτα να πέσει κάτι άλλο. Αυτό το κάτι άλλο είναι που κυβερνάει κεντρικά και τοπικά. 

Αυτό το κάτι άλλο είναι που κλήθηκα να το διαχειριστώ και το σέβομαι απόλυτα. Έτσι λοιπόν, αφήνω πίσω μου τα δημοσιεύματα του τύπου, ουρά κάτω από τα σκέλια, βρεγμένη γάτα, έχει ξεφύγει και όλα τα σχετικά. Στη ζωή ο καθένας κάνει τις επιλογές του και καλείται να τις στηρίξει, λανθασμένες ή όχι. Λιγο-πολύ Αυτό συμβαίνει δυστυχώς. Προσωπικά προχωράω μαζί με την ομάδα μου, μπροστά αφήνοντας πίσω την μία μέρα που γίνεται το δημοτικό συμβούλιο και ως τώρα δεν παράγεται τίποτα, παρά μόνο, λεκτική αντιπαράθεση στην διάρκεια της συνεδρίασης. Προχωράμε λοιπόν, στις υπόλοιπες 30 μέρες που είμαστε καθημερινά, εξω στον κόσμο, δίπλα στους πολίτες, σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους για την καλύτερη καταγραφή και επίλυση όλων των προβλημάτων. 
Έτσι λοιπόν, Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται αλλά συμβαίνει για να κλείσω και της Αλμωπίας το ανάγνωσμα. Εμείς είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.