Τελευταία Νέα:

Lockdown - Τι θα γίνει με την πώληση φυσικών ελάτων

Για το τι θα γίνει με τα έλατα ενόψει των εορτών μίλησε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτών, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. 
Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, "οι παραγωγοί, οι οποίοι έχουν την άδεια από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχουν την άδεια από τους Δήμους θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους προκειμένου ο κόσμος να πάρει το έλατο".
Ο κ. Σταμπουλίδης πρόσθεσε ότι "εντός της ημέρας θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία προβλέπει ότι για τους παραγωγούς και μόνο επιτρέπεται η πώληση". "Δεν αναστείλαμε καμία παραγωγική δραστηριότητα" τόνισε ο ίδιος και επεσήμανε ότι "ο κόσμος θα το πάρει το έλατο. Θέλουμε την ψυχολογία του κόσμου όσο πιο καλή γίνεται. Έτσι θα γίνει κανονικά η πώληση φυσικών ελάτων".
 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.