Τελευταία Νέα:

Κοινωνικό έργο εθελοντισμού από την Δημ.το Αλμωπίας


Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας, η ενίσχυση εθελοντικών δράσεων για προσφορά στους συνανθρώπους μας είναι επιτακτική ανάγκη.
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που οργάνωσε η Δημ.το Αλμωπίας. Συγκεντρώθηκαν φάρμακα και τρόφιμα όπως μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, αλάτι, ζάχαρι, κονσέρβες, καθαριστικά, και είδη καθημερινής χρήσης. 

Την οργάνωση της συλλογής των αγαθών είχε ο υπεύθυνος εθελοντισμού Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημ.το Αλμωπίας Τζάτσης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Καραγεωργιάδης και ο υπεύθυνος εθελοντισμού Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης παρέδωσαν τα συγκεντρωμένα αγαθά στον πάτερ Θεόκλητο Υπεύθυνο για το Σισίτιο της Μητρόπολης.

 Η Δημ.το Αλμωπίας ευχαριστεί, όλους όσους βοήθησαν με αξιοθαύμαστη προθυμία. Ευχαριστεί για την πολύτιμη αρωγή τους, την ομάδα παραγωγών Άρνισσας για τα μήλα, τον κ. Τζάτζο Χρήστο για τις πατάτες Αρχαγγέλου και πολλούς άλλους αφανείς δωρητές που στήριξαν την φιλανθρωπική της δράση. Επίσης ευχαριστεί για την στήριξή τους στη δράση της, τους Προέδρους της Δημ.το Πέλλας Αμιτζόγλου Λύσανδρο, Εδέσσης Κώστα Μπατσίρη και Σκύδρας Μάκη Δημητριάδη. 

Με τη δράση της αυτή, η Δημ.ΤΟ Αλμωπίας συμμερίζεται τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας και συμπαραστέκεται εμπράκτως στο δύσκολο έργο της Μητρόπολης.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.