Τελευταία Νέα:

Εμβόλιο: Υψηλό το ποσοστό υγειονομικών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν


Προβληματισμός για τα στοιχεία που έφερε στο “φως” της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Η χώρα μας μετρά αντίστροφα για την άφιξη του εμβολίου κατά του κορονοϊού.Οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με το πλάνο της κυβέρνησης, ωστόσο -όπως προκύπτει από τα στοιχεία 12 δημόσιων νοσοκομείων που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- το ποσοστό των υγειονομικών που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο είναι πολύ υψηλό.

Ενδεικτικά, στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς, το 36,42% λέει ότι θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, ενώ το 61,81% δηλώνει αρνητικό. Στην Καρδίτσα, τα ποσοστά είναι 41,59% και 58,41% αντίστοιχα. Το χαμηλότερο ποσοστό υγειονομικών που δήλωσαν θετικοί στο να εμβολιαστούν εμφανίζεται στο νοσοκομείο της Λάρισας και είναι 22,93%.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.