Τελευταία Νέα:

Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση Δημ.ΤΟ Αλμωπίας για την Πανδημία


Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο κ. Κωνσταντίνος Φωτίου αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, υπεύθυνος οργανώσεων Βορείου Ελλάδος και η Τομεάρχης Πέλλας κα Συρμούλα Τσίμα, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής Θωμαίδης Νίκος, Δημητριάδης Μάκης και Φαρσακίδου Σοφία, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Ουραηλίδης Θεοδόσης, ο Πρόεδρος δημ.ΤΟ Αλμωπίας Τζάτζης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Σταύρος Καραγεωργιάδης, ο Γραμματέας και υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Υπεύθυνος στον τομέα Υποδομών Μπίνος Αναστάσιος, Παιδείας Γιόρτσος Γιώργος, η υπεύθυνη στον Τομέα οικονομίας Βιβή Κόγιου, Αγροτικού Βασίλης Παγώνης, Κοινωνικών θεμάτων Τοσουνίδης Χαράλαμπος, και Τουρισμού Δήμος Σιώρης.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι επιπτώσεις της πανδημίας στην περιοχή μας και θέματα επικαιρότητας, προβλήματα, προτάσεις και λύσεις της περιοχής ευθύνης της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας. Οι υπεύθυνοι τομεάρχες έθεσαν θέματα της κύριας αποστολής τους, που είναι η ενεργή συμμετοχή και η συνεχής και άμεση πολιτική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία, με βασικό στόχο την προώθηση των πολιτικών θέσεων του Κόμματος. Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για νέες δράσεις της Δημ.Το Αλμωπίας,


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.