Τελευταία Νέα:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Εθελοντών αιμοδοτών, αιμοπεταλιοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας


Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών, αιμοπεταλιοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ σας ενημερώνει σχετικά με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Πέμπτη 17/12/2020 για την σύσταση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει τον σύλλογο. Τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των ψήφων από την εφορευτική επιτροπή έχουν ως εξής:
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1. ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
2. ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
4. ΤΣΑΡΙΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
5. ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
6. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
7. ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡ.ΜΕΛΗ
ΚΩΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνεδρίασε, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφέντος ΧΡΥΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κατόπιν διαλογικής συζήτησης και ανοιχτής ψηφοφορίας κατέλαβαν τις θέσεις ως εξής:
1. Πρόεδρος ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
2. Αντιπρόεδρος ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. Γενικός Γραμματέας Α’ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
4. Γενικός Γραμματέας Β’ ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
5. Ταμίας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6. Έφορος αιμοπεταλιοδοσίας αιμοδοσίας ΤΣΑΡΙΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
7. Μέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποψήφιους, την εφορευτική επιτροπή και όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις σημαντικές για τον σύλλογο εκλογικές διαδικασίες. Η συμμετοχή των μελών τόσο στις συνελεύσεις όσο και στις δράσεις του συλλόγου θα βοηθήσει σημαντικά στην σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.