Τελευταία Νέα:

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε (κοιμητήρια, Λουτρά, τεχνικό πρόγραμμα) από το ΔΣ Αλμωπίας


Μάθαμε ότι ο κ. Μπίνος όταν ήταν Δήμαρχος ,στις 26/03/2015 έφερε και ψήφισε στο ΔΣ τον κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων και μάλιστα στο άρθρο 5 , επέβαλε τα ίδια τέλη της τάξης των 10 ευρώ όπως και ο τωρινός κανονισμός .
Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση που ψήφισε ο κ. Μπίνος επί θητείας του ,από την διαύγεια και σας προκαλούμε να την διαβάσετε..

Δεν μάθαμε όμως γιατί ο κ. Μπίνος επί 5 χρόνια που ήταν δήμαρχος δεν έπραξε αυτό που συμβούλεψε (να ψάξει δηλαδή από το κράτος να βρει χρήματα για τα κοιμητήρια) τον τωρινό δήμαρχο να κάνει και φτάνει σε λαϊκισμό μόνο και μόνο για να κάνει αντιπολίτευση.

Μάθαμε ότι ο κ. Χατζηδημητρίου ζητούσε να μάθει πόσοι "θάφτηκαν" από την Καβάλα στα κοιμητήρια Αριδαίας.
Δεν μάθαμε τελικά πόσοι ήταν και αν ήταν..

Μάθαμε ότι οι υπάλληλοι των Λουτρών Πόζαρ είναι απλήρωτοι ..
Δεν μάθαμε όμως επαρκώς τον λόγο που γίνετε αυτό...

Μάθαμε ότι στα Λουτρά Πόζαρ δεν ανανεώθηκε η σύμβαση με την εταιρεία φύλαξης που είχε την ευθύνη για την φύλαξη του χώρου.
Μάθαμε ότι με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο δήμαρχος ανέφερε ότι γλίτωσε η επιχείρηση των Λουτρών 34000 ευρώ.
Δεν μάθαμε όμως πόσο στοίχησαν τα αντίστοιχα δίμηνα και 8μηνα που προσέλαβε για την φύλαξη των λουτρών για να κάνουμε την αφαίρεση και να δούμε αν κέρδισε ή όχι η επιχείρηση.

Μάθαμε ότι ο κ. Προκοπίδης ξεκινώντας το ΔΣ ανέφερε ότι έχει πληροφορίες ότι δεν υλοποιούνται οι αποφάσεις που ψηφίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν μάθαμε όμως σε ποιες αναφερόταν όπως τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βέσκος για να μπορέσει να ελέγξει αν αυτό ισχύει..

Μάθαμε ότι οι υδρονομείς της τελευταίας χρονιάς επί θητείας κ. Μπίνου δεν παρέδωσαν τις ώρες άρδευσης ως όφειλαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για να πληρώσουν οι πολίτες την άρδευση...
Δεν μάθαμε όμως τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό διότι μιλάμε για όλα τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου, αν και έγινε η αναφορά ο κ. Μπίνος απέφυγε να απαντήσει..

Μάθαμε δια στόματος Δημάρχου Αλμωπίας ότι υπάρχουν επαγγελματίες στα Λουτρά Πόζαρ που χρωστάνε στην επιχείρηση πολλά χρόνια χωρίς από τις προηγούμενες διοικήσεις να έχουν απαιτηθεί τα χρηματικά ποσά.
Δεν μάθαμε όμως ποιοι είναι αυτοί και πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν στην δημοσιότητα για να μάθουν οι πολίτες του δήμου ποιοι επωφελούνταν από την επιχείρηση χωρίς να πληρώνουν..

Μάθαμε ότι ο κ. Μπίνος πρότεινε να βοηθηθούν τα νοσοκομεία Έδεσσας ,Γιαννιτσών ΕΚΑΒ και κέντρο υγείας μέσω δωρεάς υλικών..
Δεν μάθαμε πως θα ξεπεραστούν τα εμπόδια από τον δήμο έτσι ώστε να ανοιχτεί ο αντίστοιχος κωδικός..

Μάθαμε ότι ο κ. Μπίνος και ο κ. Χατζηδημητρίου ψηφίσαν και νομιμοποίησαν ένα χρόνο μετά το πρώτο τεχνικό πρόγραμμα
Δεν μάθαμε όμως γιατί το κάνουν με ένα χρόνο καθυστέρηση..

Μάθαμε ότι ο κ. Παρούτογλου επέμενε να μάθει τι παραπάνω έκανε ο δήμαρχος στα Λουτρά Πόζαρ και ανέλαβε την διοίκηση ως πρόεδρος από έναν άλλον συνεργάτη του..
Δεν μάθαμε τον λόγο γιατί δεν δόθηκε απάντηση..


Τέλος θέλουμε να μάθουμε σε ποια φάση βρίσκεται το μεγάλο έργο του βιολογικού...


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.