Τελευταία Νέα:

Ταρασίδης Θεόδωρος: Προς ενημέρωση των πολιτών της Αριδαίας


Προς ενημέρωση των πολιτών της Αριδαίας για τη χθεσινή 22/12 διακοπή του νερού στην οδό Αγίου Δημητρίου με Κορυτσά. 
Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει τοποθετημένη μία κολώνα της ΔΕΗ η οποία μετά από προσωπική μου αίτηση η οποία σχετιζόταν με την στατικότητα της, ελέχθηκε από τεχνικό της ΔΕΗ. Μετά από αρκετό καιρό και χωρίς κάποια ενημέρωση προς το πρόσωπό μου ή στο δήμο Αλμωπίας, η ΔΕΗ αποφάσισε να μετακινήσει την κολόνα όπου εξαιτίας αυτόυ το γεγονός προήλθε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.

 Η ΔΕΥΑ η οποία ήταν παρών από την πρώτη στιγμή στο γεγονός της αξίζουν τα εύσημα καθώς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν φέρει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν. 
Πέραν τις οποίες διαφωνίες έχουμε με τη δημοτική αρχή σε κάποιους παράγοντες δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές πρέπει να ακουστεί το σωστό και να πούμε το δίκιο όπως το συγκεκριμένο θέμα. 

Ταρασίδης Θεόδωρος: 
Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.