Τελευταία Νέα:

Βίντεο: Ηλικιωμένος «σάπισε» στο ξύλο νεαρό που έβηξε μπροστά του σε ασανσέρ στις Η.Π.Α


Ακόμα ένα παράξενο περιστατικό συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μερικές ημέρες και κοινοποιήθηκε στα μέσα δικτύωσης.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Reddit, οι κάμερες ασφαλείας ενός κτιρίου κατέγραψαν έναν νεαρό άνδρα να μπαίνει σε ένα ασανσέρ, όταν ξαφνικά μια γυναίκα και ένας ηλικιωμένος μπήκαν σε αυτό. Λίγο αργότερα, μπήκε στην καμπίνα ένας τρίτο άτομο, που μάλλον πήρε το μάθημα της ζωής του. 

Βλέποντας ότι δεν κρατούσε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους, εκείνοι του ζήτησαν να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας. Ενώ αρχικά φάνηκε να συμφωνεί, σύντομα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν από το πουθενά έβηξε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου και χωρίς μάσκα.

Ωστόσο, ο νεαρός μάλλον δεν περίμενε την άμεση αντίδραση του ηλικιωμένου, ο οποίος τον άρπαξε από τα μαλλιά και για λίγα δευτερόλεπτα χτυπούσε το κεφάλι του στους χαλύβδινους τοίχους. Στη συνέχεια, τον πέταξε στο πάτωμα και ως τελική πράξη, τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον έβγαλε από το ασανσέρ.

Δείτε το βίντεο:


------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.