Τελευταία Νέα:

Τρολάρει τους αντιεμβολιαστές ο Βαρουφάκης: «Δεν μου το κάνατε, με κοροΐδέψατε» (βίντεο)



Ο πρώτος πολιτικός της αντιπολίτευσης που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, έγινε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εμβολιάστηκε στις 15:30 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Μάλιστα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, είπε στον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο: «Δεν μου το κάνατε, με κοροΐδέψατε», φανερά αστειευόμενος,

Η δήλωση του προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη μετά τον εμβολιασμό του στον «Ευαγγελισμό» για τον Covid-19 έχει ως εξής:

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό.


Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από την πανδημία. Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Χρόνια πολλά και δημιουργικά – με υγεία για όλους».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.