Τελευταία Νέα:

«Click in shop»: Έτσι θα ανοίξει το λιανεμπόριο - Πώς θα γίνονται οι αγορές


Όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ στις αρχές του νέου έτους θα γίνουν συζητήσεις με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.
«Εφόσον συνεχίσει η εικόνα της πανδημίας να έχει πτωτική πορεία, ασφαλώς θα χαλαρώσουμε κάποια μέτρα», είπε ο υπουργός.

Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ, «θα προχωρήσουμε σε μερική λειτουργία του λιανικού εμπορίου» και τόνισε πως «σίγουρα θα υπάρχουν κανόνες».
Πώς θα λειτουργεί το... click in shop

Η εποχή του click away και η παραλαβή των προϊόντων στην πόρτα των καταστημάτων φαίνεται πως θα δώσει τη θέση της στα ραντεβού και την επίσκεψη των καταναλωτών μέσα στα καταστήματα που θα μπορούν και να δουν και να δοκιμάσουν -αν χρειάζεται- αυτό που θέλουν να αγοράσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τις εισηγήσεις των επιστημόνων τις επόμενες ημέρες.

Οι αλλαγές πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Σύμφωνα με τον Alpha, το σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία προβλέπει ότι ο καταναλωτής θα κλείνει ραντεβού σε κάποιο κατάστημα για συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Ο αριθμός των πελατών που θα βρίσκονται μέσα στο χώρο την ίδια στιγμή, θα εξαρτάται από τα τετραγωνικά κάθε καταστήματος και φυσικά θα τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Ο καταναλωτής θα μπορεί να πληρώσει ανέπαφα με την κάρτα του ή ακόμα και να έχει πληρώσει ήδη ηλεκτρονικά εκ των προτέρων στο ηλεκτρονικό κατάστημα που ενδεχομένως να έχει δει και να έχει επιλέξει αυτό που θέλει να αγοράσει.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.