Τελευταία Νέα:

O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ συγκινεί -«Στο σπίτι μας και υγιείς αυτό φθάνει»


Με τους γονείς του στο σπίτι τους θα κάνει φέτος γιορτές ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, που με τη βοήθεια όλων μας, κατάφερε να βγει νικητής από τον δικό του αγώνα με τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, μετά τη θεραπεία που έλαβε στις ΗΠΑ.

Ο πατέρας του αγοριού μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega είπε ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση στην υγεία του, μετά τη θεραπεία που έλαβε χάρη σε όλους που τον βοήθησαν.

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα οι τρεις μας. Και μόνο που θα είμαστε στο σπίτι μας και υγιείς αυτό μας φθάνει- δεν θέλουμε τίποτα άλλο» λέει ο κ. Γλωσσιώτης.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά από τη γονιδιακή θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη, το αγοράκι δείχνει πολύ ικανοποιητικά σημάδια βελτίωσης, κυρίως στο αναπνευστικό του και μπορεί να είναι με τους γονείς του στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.