Τελευταία Νέα:

Πουλάει τρέλα ο προπονητής της 11χρονης που καταγγέλλεται για βιασμό : «Την αγαπάω ρε γαμώτο, ήθελα να την παντρευτώ»


«Πουλάει» τρέλα μιλώντας στο MEGA ο προπονητής που καταγγέλλει η ιστιοπλόος ότι την βίασε όταν ήταν 11 ετών. «Την αγαπούσα και με αγαπούσε. Δεν υπάρχει βιασμός», δηλώνει.
Σοκάρει η συνέντευξη του προπονητή ιστιοπλοϊας που καταγγέλεται από αθλήτρια ότι την βίασε όταν ήταν 11 ετών.

Ο προπονητής μίλησε στο MEGA και δήλωσε ότι αγαπάει την κοπέλα, ότι δεν την βίασε και ότι ήθελε να την παντρευτεί και της το είχε δηλώσει.
«Είχαμε συμφωνήσει ότι θα παντρευτούμε»

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

«Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ ν προχωρήσω τη ζωή μου», πρόσθεσε.
«Το ήθελε περισσότερο από μένα»

Εν συνεχεία ο προπονητής που σύμφωνα με το MEGA τότε δούλευε σε όμιλο κοντά στην Αθήνα και σήμερα είναι κάποιο νησί είπε:

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω», είπε και συμπλήρωσε:

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα.Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια».
«Δεν μπορεί μια κοπέλα να παντρευτεί μικρή;»

Ο προπονητής που μετά από την τότε καταγγελία των γονέων έφυγε από τον όμιλο για κάποιο νησί είπε στη συνέχεια:

«Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ωραία. Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κοριτσάκι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία για βιασμό. Εγώ δεν έβλεπα κάτι ποτέ. Απεναντίας με ήθελαν».

Πλέον μετά από την καταγγελία της κοπέλας τον λόγο έχει η δικαιοσύνη...


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.