Τελευταία Νέα:

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Τετάρτη οι πρώτες πληρωμές – Από €1.000 έως και €100.000 τα ποσά των δικαιούχων



Από την Τετάρτη και για μία εβδομάδα, θα μοιραστούν κατά κύματα 361.888 επαγγελματίες και επιχειρήσεις τα 1,5 δισ. ευρώ της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5. Οι περισσότεροι αυταπασχολούμενοι θα λάβουν από 1.000 ευρώ ο καθένας από το Κράτος. Τα διπλάσια ή τετραπλάσια θα λάβουν όσοι έχουν Κωδικό Δραστηριότητας σε κλάδους που παραμένουν κλειστοί, δηλαδή Εστίαση, γυμναστήρια, Πολιτισμός και αθλητισμός, με ελάχιστο ποσό 2.000 ή 4.000 ευρώ.
 Με βάση τον αλγόριθμο όμως, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες κλπ που απασχολούν αρκετούς εργαζομένους, θα λάβουν από πολλές χιλιάδες ευρώ καθεμία, μέχρι και 100.000 ευρώ ορισμένες απ’ αυτές.

Για να συμβεί αυτό, οι τελικοί δικαιούχοι θα πρέπει άμεσα να μπουν ξανά στο MyBusinessSupport όπου υπέβαλαν Αίτηση συμμετοχής, για να υποβάλουν τώρα Αίτηση Χορήγησης της Επιστρεπτέας 5. Αν δεν το πράξουν σήμερα ή μέχρι στις 2 Φεβρουαρίου, τότε τα λεφτά της επιδότησης θα μείνουν στα κρατικά Ταμεία και όχι στον λογαριασμό της επιχείρησης.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.