Τελευταία Νέα:

Έδεσσα: Καταδίωξη παράτυπων μεταναστών τα ξημερώματα


Καταδίωξη παράτυπων-παράνομων μεταναστών πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα η οποία ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη και κατέληξε στην Έδεσσα όπου και έγιναν οι συλλήψεις από αστυνομικούς της διεύθυνσης Πέλλας.Συγκεκριμένα:

Στην περιοχή της Έδεσσας αστυνομικοί της διεύθυνσης Πέλλας ακινητοποίησαν όχημα με ξένες πινακίδες, όπου υπήρχε καταδίωξη από την Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν 7 άτομα όλοι αλλοδαποί, όπου θα ακολουθηθεί η νόμιμη νομοθεσία παράβασης περί αλλοδαπών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν  (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, αρχικά εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, όμως εντοπίσθηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τα υπόλοιπα άτομα με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.