Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήρια επιστολή εργαζομένων Κ.Υ Αριδαίας


Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:

·         Γάτσο Ανδρέα ΄΄DATA BANK COMPUTER΄΄  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΄΄

 Γιώργο Παυλίδη, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΄΄ΚΟΡΥΦΗ΄΄,  

·         Αραμπατζή Φώτη, κάτοικο Τ.Κ. Εξαπλατάνου,

  Πισανίδη Χρήστο, κάτοικο Τ.Κ. Εξαπλατάνου,

για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά τους αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά τους σε απαραίτητο εξοπλισμό, στηρίζουν και αναγνωρίζουν έμπρακτα το έργο μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους μας.

Η συνεισφορά τους, προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 

                                             ΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ΄΄           


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.