Τελευταία Νέα:

Δεύτερη φορά που δεν τηρούνται οι διαδικασίες στο Δ.Σ των Λουτρών



Χθες 30 /01/2021 είχε οριστεί Δημοτικό συμβούλιο της επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου στις 1 το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στις 2 το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες ότι το Δ.Σ θα γίνει στις 5 το απόγευμα λόγω υποχρεώσεων του Δημάρχου και πρόεδρου των Λουτρών κ. Μπάτση, αλλά ούτε αυτήν την ώρα πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ με την συμμετοχή όλων των συμβούλων (εκτός και αν έγινε χωρίς την ενημέρωση και συμμετοχή της αντιπολίτευσης) και το τονίζουμε αυτό διότι σε προηγούμενα Δ.Σ των Λουτρών είχαν παρουσιαστεί φαινόμενα να συνεδριάζει η διοικούσα αρχή καθότι έχει την πλειοψηφία και να μην δίνει λόγο και συμμετοχή στην αντιπολίτευση.
Μάλιστα το θέμα τέθηκε και στο προηγούμενο Δ.Σ του Δήμου όπου ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης υποσχέθηκε ότι στα επόμενα Δ.Σ των Λουτρών Λουτρακίου θα έχουν πρόσβαση και τα τα ΜΜΕ.
Γεγονός βέβαια που εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι ήταν ψέμματα.
Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης όταν η αντιπολίτευση δεν ψηφίζει τις δικές του προτάσεις (π.χ προϋπολογισμό) τους κατηγορεί για υποκρισία. Εκεί όμως που έχει την πλειοψηφία και δεν χρειάζεται την αντιπολίτευση δεν μπαίνει στην διαδικασία ούτε της ενημέρωσης.
Ελπίζουμε το επόμενο Δ.Σ των λουτρών να είναι με παρουσία των ΜΜΕ και με την σωστή ενημέρωση προς την αντιπολίτευση.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.