Τελευταία Νέα:

Στο σχολείο με μάσκα, τσάντα και κουβέρτα! Το ζήτησε δημοτικό στη Χαλάστρα


Τι χρειάζεται η κουβέρτα στο σχολείο, θα αναρωτηθείτε: δεδομένου ότι τα παράθυρα πρέπει να είναι ανοιχτά για να αερίζονται οι τάξεις, μάλλον αυτή ήταν η λύση που βρέθηκε.
Το σχολείο που έστειλε οδηγίες στους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με κουβερτούλα είναι το 2ο δημοτικό της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη. Ενημέρωσε ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους και μια μικρή κουβερτούλα γιατί οι σχολικές αίθουσες θα αερίζονται διαρκώς
Στις οδηγίες, αφού αναλύεται το πως και ποια ώρα θα φεύγει από το σχολείο κάθε τάξη και τι ώρα θα αρχίζει και θα τελειώνει το ολοήμερο, η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει:

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

* Το παγουρίνο τους ή μπουκάλι με νερό.

* Το δεκατιανό τους.

* Είδη ατομικής προστασίας (χαρτομάντιλα, αντισηπτικό και αντισηπτικά μαντηλάκια).

* Ένα σακουλάκι με δύο επιπλέον καθαρές μάσκες.

* Ένα σακουλάκι όπου θα αποθηκεύουν την χρησιμοποιημένη μάσκα τους.

* Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.