Τελευταία Νέα:

Φρίκη στα Λεχαινά: Σκυλιά κατασπάραξαν φύλακα - Τι είδε η ιατροδικαστής



Ο θάνατος του άτυχου φύλακα σε συσκευαστήριο επήλθε από αιμορραγική καταπληξία, σύμφωνα με την ιατροδικαστή - Είχε καθημερινή επαφή με τα σκυλιά, αφού φρόντιζαν για την ασφάλεια του χώρου - Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την επίθεση
Σοκάρει το αποτέλεσμα της νεκροψίας της σορού του 56χρονου φύλακα σε συσκευαστήριο που βρέθηκε στην περιοχή των Λεχαινών το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα μετά τη διαδικασία κατέληξε πως ο θάνατος του Χρήστου Βασιλόπουλου, επήλθε από αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων.


Με λίγα λόγια τα τραύματα που προκάλεσαν τα σκυλιά στα χέρια και τα πόδια του 56χρονου, επέφεραν το θάνατο. Επιβεβαιώνεται μια αρχική πληροφορία που υπήρξε πως ο 56χρονος βρέθηκε σε θέση που έδειχνε πως προσπαθούσε να αμυνθεί και να γλιτώσει από τα σκυλιά.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.