Τελευταία Νέα:

Φώτο: Rapid test και κοπή Βασιλόπιτας στην ΔΕΥΑ ΑλμωπίαςΗ υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας  σας ενημερώνει ότι, σήμερα Τρίτη  26/1/2021 πραγματοποιήθηκε RAPID TEST στους υπαλλήλους της καθώς και στα Μέλη του ΔΣ, αποσκοπώντας  στην πρόληψη και προστασία όλων μας.

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο εργοτάξιο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την πραγματοποίηση των tests, με τα αποτελέσματα αυτών να είναι αρνητικά για όλους τους παρευρισκομένους. Με το πέρας αυτής της διαδικασίας,  η υπηρεσία μας προχώρησε στη κοπή πίτας,  η οποία τελέστηκε μέσα  κλίμα ασφάλειας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Η υπηρεσία μας  λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στα δρώμενα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι, θα πραγματοποιούνται ανελλιπώς rapid tests στους υπαλλήλους μας.

Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και διαβεβαιώνουμε πως οι συμπολίτες μας, μπορούν καθησυχασμένοι να προσέρχονται στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας για την όποια εξυπηρέτηση τους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.